Joulun valmistelut on nyt aloitettu, kerrankin hyvissä ajoin (ainakin melkein). Eilen keitin lanttuja ja tein sosetta, tänään tein lanttulaatikon valmiiksi pakkaseen. Paljon hommaa on vielä tehtävänä ennen joulua, toivottavasti ei tule kiire; lasten kanssa kun tahti saattaa olla joskus vähän hidasta.
  Keittiön kaappeja olen jo osittain siivonnut, samoin olohuoneen lasivitriinin, meidän vaatehuoneen sekä kirjahyllyn makuuhuoneesta. Ikkunat olen pessyt olohuoneesta, keittiöstä ja meidän makkarista. Keittiö on saanut jouluverhot, makuuhuoneeseen on tulossa verhot, kunhan äiti ehtii lyhentämään ne. Meidän makkarissa ei vielä verhoja ole ollutkaan, vaikka kohta vuosi ollaan tässä asuttu. Eiköhän nyt ole jo korkea aika korjata asia. ;-) Kirjahyllyn kirjat imuroin -jokaisen erikseen, sekä tieysti pyyhin hyllystä pölyt.
  Mä sanoin miehelle, että meidän pitäisi varmaan mennä kaappeihin asumaan; joulusiivouksia tehdessä, kun muu kämppä sotkeentuu entistä enemmän. Pyykkiäkään ei kunnolla ehdi pesemään. Ruoanlaittokin on jäänyt, jotain pikaista vaan, mikä tulee äkkiä tai mikä hautuu itsekseen.
  Kuvia tulee, kunhan löydän täältä sotkun keskeltä kameran piuhan....

Löytyi...
2105508.jpg