270
g
tofua
Tofun marinadi:
0,5
dl
öljyä
1
rkl
tomaattisosetta
0,5
dl
soijakastiketta
2
tl
hunajaa
mustapippuria
0,5
tl
yrttimaustetta
2
valkosipulin kynttä
Kasvispannu:
2
sipulia
2
valkosipulin kynttä
1
kesäkurpitsa (n. 300 g)
300
g
parsakaalia
2
paprikaa
1
dl
vettä
2
rkl
soijakastiketta
0,5
tl
mustapippuria
1
dl
pähkinöitä rouhittuna
Paloittele
tofu ja siirrä se kannelliseen rasiaan. Sekoita marinadin ainekset ja
kaada paloitellun tofun pinnalle. Marinoi tofua vähintään kaksi tuntia.
Kuori ja paloittele sipulit ja valkosipuli. Pese ja paloittele
kesäkurpitsa ja parsakaali. Pese paprika, poista siemenet ja
paloittele. Kuumenna öljy pannulla. Paista kasvikset pannulla. Valuta
marinadi pois tofusta. Paista tofu toisella pannulla rapeaksi. Kun
kasvikset ovat hieman kuullottuneet, lisää joukkoon mausteet ja vesi.
Lisää tofu ja pähkinät kasvisten sekaan, kun kasvikset ovat hieman
pehmenneet. Tarjoile.
Tämä oli mun makuuni ehkä liian soijainen, mutta kyllä se silti oli ihan syötävää. Pitää vielä kokeilla muitakin ohjeita ja muita tapoja marinoida tofua; senhän voi laittaa grilliinkin.
Tämä oli mun makuuni ehkä liian soijainen, mutta kyllä se silti oli ihan syötävää. Pitää vielä kokeilla muitakin ohjeita ja muita tapoja marinoida tofua; senhän voi laittaa grilliinkin.
Kommentit